tisdag 2 mars 2010

Studs


Och sist men inte minst, förstås ... bland "saker som gjort mig glad de senaste dagarna" är jag gladast av allt för att min bok verkar ha fått vingar - eller i alla fall fötter med schyst studs. Kolla, bara. De ger sig iväg i lite olika vädersträck, till andra länder och allt - för att bli översatt där. Åh, glädje!

2 kommentarer:

  1. Läste lite på din blogg. Får mig att längta tillbaka till Brooklyn. Har spenderat en hel del tid i Park Slope (en nära vän är gift med en amerikanska och de bor där).

    Som tack för nostalgitrippen vill jag tipsa om Court street i Brooklyn (ett väldigt trevligt område som är lite mindre känt för utomsocknes) och en rest. där som du inte får missa: Franks Prime Meats (http://www.frankspm.com/index.html). De har ett eget gårdsslakteri (och är ett ypperligt exempel på senaste årens tillbaka-till-naturen trend. Ja, ägarna har tjocka och yviga skägg...) Bredvid ligger fö. systerrest. Franks som är en väldigt mysig italiensk rest.

    SvaraRadera
  2. Sammanträffande ... jag gick en sväng på Court Street igår! Men stället med yvskäggiga ägare kände jag inte till. Tack för det tipset. Anne.

    SvaraRadera